Βασικές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερωτήσεις και Απαντήσεις 

 

Οι απαντήσεις προέρχονται κατά το πλείστον από ανώτερη επικοινωνία με τους «Οδηγούς μας από Πάνω».

Πολλές απευθύνονται στα άτομα που εκπαιδεύτηκαν για να γίνουν οδηγοί αυτής της μεθόδου.

 

 

Λίστα ερωτήσεων

 

1-   Τι σημαίνει «Μέλι Αν Τα»;

2-   Πρόκειται για θεραπεία του οργάνου ή του σώματος;

3-   Ποια απόσταση είναι κατάλληλη ανάμεσα σε δυο διαφορετικές φάσεις;

4-   Τι γίνεται σε περίπτωση διαταραχής ενός ολόκληρου συστήματος (όπως το νευρικό σύστημα, το μυϊκό, το κυκλοφορικό κλπ.);

5-   Γίνεται να οδηγήσουμε ένα μικρό παιδί με αυτήν τη μέθοδο;

6-   Είναι η Μέλι Αν Τα αρκετή σε όλες τις περιπτώσεις; Δεν έχουμε να ψάξουμε πέρα απ’ αυτό;

7-   Τι γίνεται με τον πονοκέφαλο;

8-   Έχει σχέση η Μέλι Αν Τα με το ενεργειακό ‘βρέφος’ που αγκυροβολήσαμε στο Mont Saint Michel το 2010; (κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου μιας εβδομάδας στη Γαλλία τον Ιούλιο του 2010).

9-   Δουλεύει για τον καρκίνο;

10- Μπορούμε να ζητήσουμε αμοιβή για τις συνεδρίες που κάνουμε με τη μέθοδο Μέλι Αν Τα;

11-  Είμαι ασφαλής κάνοντας αυτήν την θεραπεία;

 

     Απαντήσεις

 

Ερώτηση 1:

Τι σημαίνει «Μέλι Αν Τα»;

Απάντηση 1:

Η Μαριαννίκ είναι το κανάλι μέσω του οποίου δόθηκε η μέθοδος. Εμείς την Μαριαννίκ την ξέρουμε ως «Μέλι Αν Τα». Είναι το όνομά της στα αστέρια. Της ζητήσαμε να δώσει το όνομά της σ’ αυτήν την μέθοδο.

 

Ερώτηση 2:

Πρόκειται για θεραπεία του οργάνου ή του σώματος;

Απάντηση 2:

«Μπαίνετε στο νοητικό! Ας αφήσουμε το μυαλό και συγκεντρωθείτε στην καρδιά. Έτσι θα αφήσετε το μυαλό στην θέση του που είναι πάντα η δεύτερη σε σχέση με την καρδιά η οποία κατέχει την πρώτη. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο απλά απ’ ό,τι θα γινόντουσαν αν βάζατε το μυαλό στην πρώτη θέση.

Ερχόμαστε στην ερώτηση που είναι: θεραπεύεται μόνο ένα όργανο ή θεραπεύεται όλο το σώμα; Αυτό εξαρτάται από σας. Εσείς καθορίζετε την εργασία που κάνετε… Εάν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να μεγαλώσετε άλλο, τότε θα μείνετε μικροί.  Από την στιγμή όμως όπου λέτε μέσα σας ‘βγάζω τον περιορισμό και αφήνω τον εαυτό μου να μεγαλώνει όσο γίνεται στο πεδίο όπου βρίσκομαι’ τότε μεγαλώνετε χωρίς κανέναν περιορισμό.

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα πρακτικά ως εξής: κάνω μια θεραπεία για το όργανο. Σαφώς και μπορεί να θεραπευτεί το όργανο. Μπορείτε επίσης, αναφερόμενοι στην εμβρυογενετική, να σκεφτείτε ότι αφού κάθε όργανο προέρχεται από μια από τις τρεις βλαστικές στιβάδες του εμβρύου (εξώδερμα, μεσόδερμα, ενδόδερμα) η θεραπεία θα επεκταθεί πέρα από το όργανο σε όλα τα όργανα που προέρχονται από την ίδια στιβάδα, από το ίδιο εμβρυακό πλαίσιο. Αν είστε πεπεισμένοι για αυτό, τότε αυτό θα γίνει. Τέλος, εάν η πεποίθησή σας είναι ότι ένα κύτταρο-μοντέλο στο σώμα μπορεί να περάσει το μήνυμα σε όλα τα άλλα κύτταρα επειδή το σώμα είναι Ένα, τότε θα επεκταθεί σε όλο το σώμα. Μπορεί να επεκταθεί άμεσα, μπορεί και έμμεσα, μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο, μπορεί να είναι στιγμιαίο. Όλα εξαρτούνται από την πεποίθηση που έχετε, από τους περιορισμούς που θέτετε στον εαυτό σας καθώς και από το συμβόλαιο ζωής σας.

Είμαστε στο επίπεδο του θαύματος; Με τίποτα! Μιλάμε εδώ για αναδόμηση κυττάρου σε πολυδιαστασιακό επίπεδο. Μπορεί να φαίνεται σε σας αφηρημένο αλλά για μας αυτές οι διαστάσεις που δεν βλέπετε είναι πολύ χειροπιαστές. Είναι μια εργασία που γίνεται σε πολλές διαστάσεις και που δεν είναι της τάξης του θαύματος όπως αντιλαμβάνεστε αυτήν τη λέξη συνήθως… Οργανώνετε το χώρο σας, οργανώνετε τις ενέργειες γύρω σας δουλεύοντας πολυδιαστασιακά με τα σύμβολα και ξέροντας –όχι πιστεύοντας αλλά ξέροντας- τις πιθανές τους επιπτώσεις πάνω σε όλα σας τα σώματα.»

 

Ερώτηση 3:

Ποια απόσταση είναι κατάλληλη ανάμεσα σε δυο διαφορετικές φάσεις; (προσοχή, μιλάμε εδώ για τις φάσεις που αποτελούν κάθε κύκλο).

Απάντηση 3 :

Η 1η παράγραφος απευθύνεται στους οδηγούς της μεθόδου και η 2η σε όλους.

«Η απόσταση θα επιβληθεί από μόνη της. Θα δείτε ανθρώπους που απλά δεν θα μπορούν να έρθουν σε σας περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα, ή όχι περισσότερο από μια φορά το μήνα. Θα τους δείξετε τι έχουν να κάνουν. Δεν θα επαναλάβετε ποτέ μια συνεδρία μαζί τους. Θα ήταν σαν να τους λέτε ότι σας χρειάζονται. Χρειάζονται μόνο να τους δείξετε πώς να προχωρήσουν και γι’ αυτό μια φορά αρκεί. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, αν το επιθυμείτε, είναι να τους δώσετε γραπτώς μια περίληψη με τις κατευθυντήριες γραμμές κάθε συνεδρίας ώστε να θυμηθούν πιο εύκολα τη διαδικασία και να μπορούν να προχωρήσουν μόνοι τους. Για το διάστημα ανάμεσα σε δυο φάσεις, αφήστε το άτομο να νιώσει το ρυθμό που του ταιριάζει και να το επιβάλλει εκείνο. Μην επιβάλλετε εσείς το δικό σας.

Το κατάλληλο χρονικό διάστημα κυμαίνεται ανάμεσα σε τρεις μέρες και ένα μήνα.»

 

Ερώτηση 4 :

Τι γίνεται σε περίπτωση διαταραχής ενός ολόκληρου συστήματος (όπως το νευρικό σύστημα, το μυϊκό, το κυκλοφορικό κλπ.);

Απάντηση 4 :

«Όταν πρόκειται για μια σφαιρική διαταραχή θα ζητήσετε από το άτομο, καθώς αντιλαμβάνεται τον εαυτό του στο λευκό τραπέζι, να ορίσει ένα μέρος του σώματος για να εκπροσωπεί όλο το σύστημα. Αυτός ο ‘εκπρόσωπος’ θα μεταφέρει στο σύστημα ό,τι του συμβαίνει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας».

 

Ερώτηση 5 :

Γίνεται να οδηγήσουμε ένα μικρό παιδί με αυτήν τη μέθοδο;

Απάντηση 5 :

«Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: όχι. Αυτή η μέθοδος σας βοηθά να μεγαλώσετε, να πάρετε περισσότερη ευθύνη. Πολλά πράγματα παίζονται ενεργειακά ανάμεσα στο μικρό παιδί και τη μητέρα του, και δεν μπορείς να ζητήσεις σε ένα παιδί 2 χρόνων να λάβει την ευθύνη της υγείας του!

Θα σου πούμε απλώς ότι όταν το παιδί θα κλείσει τα 7 του χρόνια και εάν τότε το επιθυμεί εκείνο, θα σε συνοδεύσουμε σ’ αυτό…

Θα του το προτείνεις το πολύ 3 φορές και ύστερα θα πρέπει το ίδιο το παιδί να σου το ζητήσει. Είναι απαραίτητο να το ζητήσει εκείνο και να μην είναι μόνο η δικιά σου επιθυμία. Η συγκατάθεση των γονέων του θα είναι επίσης απαραίτητη.»

 

Ερώτηση 6 :

Είναι η Μέλι Αν Τα αρκετή για να γιατρέψει οτιδήποτε σωματικό; Μήπως θα έπρεπε να ψάξουμε πέρα απ’ αυτό;

Απάντηση 6 :

Η απάντηση απευθύνεται στους οδηγούς του πρώτου κύκλου.

«Ψάξε το συναίσθημα, την συγκίνηση. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να νοιώθετε με το ρυθμό σας πρώτα, και με το ρυθμό του άλλου που θα οδηγήσετε ύστερα, εάν η πρώτη φάση έχει ολοκληρωθεί. Εάν κανένα συναίσθημα, καμία συγκίνηση δεν ανεβαίνει στην συνείδηση κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης τότε θα χρειαστεί να επαναληφθεί ξανά και ξανά…

Η ασθένεια είναι ένα φαινόμενο πολύπλοκο. Πρώτα απ’ όλα είναι δική σας επιλογή. Υπήρξε δική σας επιλογή. Μπορεί να μην είναι πια και τότε ερχόμαστε εμείς αλλά μπορεί να παραμένει επιλογή σας, εσείς αποφασίζετε. Είναι πολύπλοκη επειδή έχει ρίζες σε πολλές διαστάσεις του εαυτού. Έχει πολυδιαστασιακές ρίζες και ορισμένες απ’ αυτές έχουν σχέση με τα εντυπώματα που αφήνουν οι δυνατές συγκινήσεις που βιώνετε. Εάν αυτές οι συγκινήσεις δεν βγουν στην συνείδηση θα σας είναι δύσκολο να προχωρήσετε. Χρειάζεται να δημιουργηθεί μια χαλάρωση από την οποία μπορούμε να επέμβουμε. Σας έχουμε πει ότι με τα φτερά αγγέλου μπορείτε να φτάσετε τη διάσταση της ψυχής σας, ότι ο Εαυτός πράττει σε διαστάσεις ακόμα πιο ψηλές και ότι οι δίσκοι ενεργούν στο πεδίο της ψυχής (αναφέρονται στην 3η φάση). Υπάρχει και η διάσταση των συναισθημάτων, των συγκινήσεων, και εσείς είστε που πρέπει να εργαστείτε πάνω σ’ αυτήν στην πρώτη φάση. Μην διστάσετε λοιπόν να την επαναλάβετε.

Αυτή η θεραπεία είναι ένα σύνολο εάν δώσετε χρόνο στον εαυτό σας ώστε να ολοκληρωθεί μια φάση πριν αρχίσετε την επόμενη. Βέβαια είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, για να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο επίπεδο της κυτταρικής αναδόμησης, αλλά έχετε κι εσείς τη δική σας δουλειά να κάνετε: πρώτα να δώσετε στον εαυτό σας το δικαίωμα να είναι καλά και αφού γίνει αυτό να πάτε να ψάξετε το συναίσθημα, την συγκίνηση αιτία του κόμβου, της σύγκρουσης που προκάλεσε την ασθένεια ώστε αυτός ο κόμβος να μπορεί να λυθεί και να μπει νόημα στο επίπεδο της ασθένειας.»

 

Ερώτηση 7 :

Τι γίνεται με τον πονοκέφαλο;  

Απάντηση 7 :

«Θα σου απαντήσουμε σε προσωπικό επίπεδο: δούλεψε με το συκώτι. Ο πονοκέφαλος μπορεί να έχει πολλαπλές αιτίες. Μερικές φορές η αιτία βρίσκεται στο επίπεδο του ογδόου τσάκρα και τότε θα χρειαστεί να δουλέψετε με αυτό το τσάκρα. Διαφέρει από τον έναν στον άλλον και θα πρέπει κάθε φορά να ζητάτε καθοδήγηση…»

Αυτό που μου δείχνουν είναι ότι στην περίπτωση που αναφέρεις η δουλειά θα γίνει τοποθετώντας ένα μάτι του Ώρου στο κεφάλι και το άλλο στο συκώτι, το μονοπάτι περνά από την σπονδυλική στήλη.

 

Ερώτηση 8 :

Έχει σχέση η Μέλι Αν Τα με το ενεργειακό ‘βρέφος’ που αγκυροβολήσαμε στο Mont Saint Michel το 2010; (κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου μιας εβδομάδας στη Γαλλία τον Ιούλιο του 2010).

Απάντηση 8 :

«Τι ωραίο που είναι όταν μερικοί θυμούνται…»

Είναι ένα ποτάμι τρυφερότητας που έρχεται… μου δείχνουν την εικόνα της γραμμής Απόλλωνα-Μιχαήλ που ενώνει μεταξύ άλλων το Mont Saint Michel  με τους Δελφούς (είναι μια ευθεία γραμμή -Ley line- που ενώνει την Ιρλανδία με το Ισραήλ και πάνω στην οποία βρίσκονται πολλοί ιεροί τόποι αφιερωμένοι είτε στον Απόλλωνα είτε στον Αρχάγγελο Μιχαήλ).

«Αφού εγκαταστάθηκε γερά η σύνδεση ανάμεσα σ’ αυτούς τους δυο τόπους, έγινε  τριγωνισμός με τα αστέρια, με τις Πλειάδες. Μια ενέργεια κατέβηκε τότε, ριζώθηκε και έγινε θεραπεία.»

Μου δείχνουν το σχήμα μιας διπλής πυραμίδας : η βάση της βρίσκεται ανάμεσα στο Mont Saint Michel και τους Δελφούς, η πάνω κορυφή προς τις Πλειάδες και η κάτω κορυφή προς το κέντρο της Γης. Φαίνεται καθαρά ότι είναι ένα δώρο για τη Γη μέσω των ανθρώπων με καλή θέληση που βρίσκονται πάνω στη Γη αυτήν την στιγμή.

«Αυτό το βρέφος που μεγάλωσε μπορείτε να πείτε ότι είναι η θεραπεία γιατί όντως αυτό είναι, αλλά θα ήταν πιο σωστό να πείτε ότι είστε εσείς και ότι το γεγονός ότι εσείς μεγαλώσατε σας έδωσε τη δυνατότητα να λάβετε αυτήν την θεραπεία και να την μεταμορφώσετε σε γήινη ενέργεια, σε λέξεις, να τη μεταμορφώσετε σε χαρά, σε ευτυχία, και να τη μεταφέρετε με αγάπη. Εάν δεν είχατε μεγαλώσει, εάν το μωρό μέσα σας δεν είχε μεγαλώσει, αυτή η θεραπεία δεν θα μπορούσε να είχε εμφανιστεί. Θα είχε μείνει σε αιθερικά πεδία γύρω από τη Γη, σε αναμονή ομάδων ικανές να τη ριζώσουν.

Το γεγονός ότι μια ομάδα υπάρχει στην Αθήνα και μια άλλη κοντά στο Mont Saint Michel επέτρεψε τη ρίζωση αυτών των ενεργειών από τις Πλειάδες.

Θέλουμε να πούμε επίσης ότι πρόκειται για μακροπρόθεσμο έργο. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι η αρχή, το α-β. Είναι σημαντικό να αφομοιώσετε όλα όσα σας δίνονται, να κάνετε τα σύμβολα δικά σας, να μιλάτε στο μάτι του Ώρου σαν σε έναν φίλο, στο σύμβολο της ειρήνης σαν στο πιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μην διστάσετε λοιπόν, όχι μόνο στις θεραπείες σας αλλά και στους διαλογισμούς σας, να ξαναβρείτε το μάτι και να του μιλήσετε, να ρθείτε σε επαφή μαζί του, να του ζητήσετε από πού έρχεται η φιλία σας, η οποία είναι τόσο δυνατή που σας έφερε στη Μέλι Αν Τα. Ας γίνουν όλα τα σύμβολα οι φίλοι σας! Είναι ζωντανά σύμβολα, μιλήστε τους! Δώστε τους ζωή στις δικιές σας διαστάσεις και θα σας απαντήσουν. Θα σας απαντήσουν με λόγια, με ένα συναίσθημα, με ένα άνοιγμα καρδιάς, με την ευτυχία της επανένωσης. Ανοιχτείτε στην απάντηση και περπατήστε χέρι-χέρι μαζί τους…

Ο σπόρος βγήκε από το χώμα και έχει πολλά να κάνει για να γίνει δέντρο. Η δουλειά αρχίζει. Να ξέρετε ότι ετοιμάζεται ένα πανέμορφο δέντρο…»

 

Ερώτηση 9 :

Τι γίνεται με τον καρκίνο;

Απάντηση 9 :

Απευθύνεται στους οδηγούς του πρώτου κύκλου.

Ξέρουμε ότι σας είναι δύσκολο να μην σταθείτε στο νοητικό οπότε θα εκφράσουμε μόνο μια ευχή: την ευχή να μην ρωτήσετε καν το άτομο που έρχεται να σας δει από τι υποφέρει. Θα τον ρωτήσετε μόνο ποιο είναι το όργανο που υποφέρει ώστε η καθοδήγησή σας να κυλάει καλύτερα. Έτσι, για παράδειγμα, αν το άτομο υποφέρει από την καρδιά θα του μιλήσετε για την καρδιά του κατά τη διάρκεια της καθοδήγησης ενώ αν υποφέρουν τα μάτια θα του πείτε να δει το μονοπάτι να κατεβεί μέχρι την καρδιά πριν προσανατολιστεί στα μάτια…

Μην κολλήσετε στα ονόματα των ασθενειών, δεν έχουν καμία απόλυτα σημασία.

Όσο το σώμα δεν έχει φτάσει μια κατάσταση απόλυτης εξάντλησης όπου αφήνεται στον θάνατο, έχετε πάντα τη δυνατότητα μιας αναστροφής, αρκεί να υπάρχει συμφωνία με την ψυχή και τον Εαυτό. Εάν, στην ολότητά του, το άτομο ζητάει θεραπεία, η θεραπεία δίνεται και πραγματοποιείται. Εάν η δύναμη αυτού του ατόμου, η επιθυμία του, η πρόθεσή του να εξελίσσεται, να μεγαλώνει, είναι τόση που γίνεται ικανή να μετατοπίσει βουνά όπως λέτε, τότε μπορεί να κάνει να αλλάξουν γνώμη ακόμα και η ψυχή και ο Εαυτός, οι οποίοι είναι πάντα γεμάτοι σεβασμό για την ενσαρκωμένη μορφή. Εάν είναι μόνο ο φόβος και το άγχος που οδηγούν το άτομο τότε τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά.

Ο Εαυτός και η ψυχή είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν άλλη ευκαιρία, μερικά άλλα χρόνια στην ενσαρκωμένη όψη του εαυτού τους ώστε να προχωρά και να μεγαλώνει περισσότερο. Αρκεί να το θέλει το άτομο με όλη του την καρδιά. Είναι αυτό το κίνητρο και η αγάπη τους προς εσάς που τους βάζουν να αλλάξουν γνώμη. Εκεί που υπήρχε ένα χρονικό παράθυρο κατά τη διάρκεια του οποίου το άτομο είχε τη δυνατότητα να γυρίσει στην άλλη πλευρά του πέπλου, να γυρίσει σπίτι, θα του δώσουν άλλο χρόνο μέχρι το επόμενο χρονικό παράθυρο ώστε να τελειοποιήσει το μονοπάτι του. Η συμφωνία ανάμεσα στις τρεις όψεις του Εαυτού είναι αναγκαία.

Το θέμα δεν είναι η ασθένεια. Το θέμα είναι η συμφωνία: από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία η θεραπεία μπορεί να λάβει θέση. Πέρα απ’ αυτό, όποιος μιλά για ασθένεια προϋποθέτει στη βάση μια σύγκρουση. Εάν δεν λύνεται αυτή η σύγκρουση και αν το κίνητρο παραμένει ο φόβος τότε η ευθυγράμμιση δεν θα γίνει. Αφού έρθει στην συνείδηση η σύγκρουση και δουλευτεί –εξ ου η σημασία της πρώτης φάσης που μπορείτε να επαναλάβετε- όλα είναι δυνατά: κατ’ αρχήν το άτομο θα μπορεί να δει το νόημα της ασθένειας, και ύστερα μια θέληση πολύ γλυκιά και συγχρόνως ακλόνητη θα μεγαλώσει και θα αντικαθιστά τον φόβο.

Βλέπετε, πολλά παίζονται κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της Μέλι Αν Τα. Είναι μια πολύ σημαντική φάση από τη δικιά σας πλευρά. Οι άλλες φάσεις είναι εξίσου σημαντικές αλλά περισσότερο από τη δική μας πλευρά, δουλεύουμε εμείς περισσότερο σ’ εκείνες ενώ εσείς εργάζεστε περισσότερο στην πρώτη. Αυτή η πρώτη φάση είναι επίσης η πιο δύσκολη φάση για σας.»

 

Ερώτηση 10 :

Μπορούμε να ζητήσουμε αμοιβή για τις συνεδρίες που κάνουμε με τη μέθοδο Μέλι Αν Τα; 

Απάντηση 10 :

Απευθύνεται στους οδηγούς:

«Όσο αφορά στην θεραπεία: ήρθε για να δοθεί, δεν ήρθε για να πουληθεί. Δεν ήρθε η Μαριαννίκ για να γίνει πλούσια σε επίπεδο χρημάτων με αυτήν. Όποιος θα τη μάθει ζητάμε με την σειρά του να τη δώσει σε άλλους ώστε τα δώρα να κυκλοφορούν σε έναν κόσμο όπου ελάχιστα δώρα κυκλοφορούν.

Η ενέργεια του δώρου στηρίζει τη Μέλι Αν Τα, έτσι θα συνεχίζει και θα αναπτύσσεται. Ερχόμαστε κοντά σας με δώρα, με χέρια γεμάτα δώρα για σας. Εμείς απλώνουμε τα χέρια μας και από τα χέρια μας πέφτουν δώρα συνέχεια για σας, συνέχεια! Αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας για να δείτε όλα τα δώρα που αφήνουμε να πέφτουν γύρω σας, στα δικά σας χέρια, στη δικιά σας καρδιά. Αυτό θέλουμε μόνο: θέλουμε να περάσουμε τη ζωή μας κάνοντας δώρα σε σας και βλέποντας την καρδιά σας να αναπτύσσεται, να ανθίζει με όλα τα δώρα που της κάνουμε.

Αυτό μας κάνει εμάς να ανθίζουμε ακόμα περισσότερο, αυτό μας κάνει να μεγαλώνουμε. Έτσι πάει η ενέργεια και έτσι θα πάτε κι εσείς να κάνετε δώρα στους άλλους και όλα θα είναι καλά γιατί η ενέργεια θα κυκλοφορεί έτσι όπως δόθηκε, όχι αλλοιωμένη, έτσι ακριβώς όπως δόθηκε.

Όσο αφορά στο γήινο πλαίσιο: ο καθένας θα έχει να υπολογίσει τα έξοδά του ώστε να μοιραστούν.

Με λίγα λόγια: εμείς φέρνουμε δωρεάν την μέθοδο. Ο χρόνος του οδηγού και η διαθεσιμότητά του δίνονται επίσης δωρεάν. Τα έξοδα λειτουργίας όμως τα αναλαμβάνει  το άτομο που ζητάει βοήθεια. Δεν είναι ο ρόλος του οδηγού να τα αναλάβει. Έτσι διατηρείται η ισορροπία.»

 

Ερώτηση 11 :

Είμαι ασφαλής κάνοντας αυτήν την θεραπεία;

Απάντηση 11 :

«Γίνεται αναδόμηση του κυττάρου, του DNA σας, και μπορείτε να σκεφτείτε ότι τίθεται θέμα με την ασφάλειά σας.

Σας το λέμε ξεκάθαρα: είστε απόλυτα ασφαλείς από την στιγμή που ακολουθείτε τα βήματα που σας έχουμε δείξει δηλαδή από την στιγμή που δέχεστε την συνεργασία με τους αδελφούς σας μέσα στην κρυστάλλινη πυραμίδα. Εκείνη, καθώς σας βοηθάει να ανεβάσετε τη δόνησή σας, σας παρέχει όλη την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Είναι το πρώτο βήμα της θεραπείας: εγκαθίσταται το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί να γίνει αυτή η θεραπεία. Το πλαίσιο προστατεύει, φροντίζει να παραμένει η δόνησή σας σε αρμονία με τη δόνηση γύρω σας.

Φροντίστε εσείς να κρατήσετε αυτήν την πυραμίδα στην καρδιά σας…»

 

Ερώτηση 12:

Πότε μπορώ να επαναλάβω τον πρώτο κύκλο για άλλο όργανο;

Απάντηση 12:

Αφού τελειώσετε τις 3 φάσεις του πρώτου κύκλου για ένα συγκεκριμένο όργανο ή σύστημα, μπορείτε αν το επιθυμείτε να αρχίσετε και πάλι αυτόν τον κύκλο για άλλο όργανο ή σύστημα μετά από 7 μέρες.

 

Ερώτηση 13:

Πότε μπορώ να επαναλάβω τον πρώτο κύκλο για το ίδιο όργανο;

Απάντηση 13:

Μπορείτε να επαναλάβετε οποιοδήποτε κύκλο μετά από μερικούς μήνες. Αφού περάσουν μερικοί μήνες, όταν νοιώσετε την βαθιά επιθυμία να επαναλάβετε έναν κύκλο, τότε μπορείτε να το κάνετε. Ο χρόνος δεν είναι δεδομένος εδώ, είναι η πρόθεση σας που ορίζει την ετοιμότητά σας. Χρειάζεται όμως, για να έχει νόημα η επανάληψη, κάτι να έχει αλλάξει μέσα σας: να έχει προχωρήσει η κατανόησή σας, γενικά η στάση σας σε σχέση με την προηγούμενη σας εμπειρία του κύκλου. Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίον συνιστούμε να περιμένετε μερικούς μήνες.

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: