Εισαγωγή στον 3ο κύκλο, εργασία πάνω στο αιτιατό σώμα

Συνιστάται θερμά να διαβάζετε την εισαγωγή πριν αρχίσετε την πρώτη φάση του 3ου κύκλου μια και οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν στην εγκατάσταση και στην κατανόηση του πλαισίου της εργασίας.

 

Φανταστείτε το αιτιατό σώμα σαν ένα μεγάλο αυγό γύρω σας, περιτυλιγμένο από μια λεπτή μεμβράνη. Υπάρχουν ενεργειακές, ηχητικές υπογραφές της ψυχής που μπήκανε ως θεμελιώδη στοιχεία στη μεμβράνη, στοιχεία που κουβαλάτε από ζωή σε ζωή μέσα στην ενεργειακή σας δομή. Είναι σαν υπογραφές που δεν έχετε χωνέψει ακόμα, που δεν έχουν δουλευτεί. Έτσι, τις φέρνετε στην τωρινή σας ζωή με προοπτική να δουλευτούν, να κατανοηθούν και να χωνευτούν με σκοπό η ουσία τους να αλλάξει και η υπογραφή τους από βαριά να γίνεται φωτεινή, στηρικτική. Αυτή την εργασία κάνουμε στον τρίτο κύκλο και είναι μια πανέμορφη εργασία!

Οι περισσότεροι από σας έχουν ήδη ολοκληρώσει τον πρώτο και το δεύτερο κύκλο της Μέλι Αν Τα. Ξέρετε ότι στην πρώτη φάση κάθε κύκλου πηγαίνετε να δείτε εγγραφές που έχουν πονέσει. Κάθε φορά που δέχεστε να αφεθείτε ώστε να φέρετε στην επιφάνεια της συνείδησης σας μια οδυνηρή εγγραφή, κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς το φως σας, προς την ένωση με τον Εαυτό σας. Μην ξεχάστε ότι κάθε φορά που εσείς κάνετε ένα βήμα ουσιώδες όπως είναι αυτό, η πνευματική σας οικογένεια που είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει κάνει δέκα βήματα προς εσάς.

Στην εργασία πάνω στο αιτιατό σώμα δουλεύετε πάνω και μέσα σε ένα τρίγωνο :

Εκτός από την καρδιά, εστιάζεστε πάνω σε τρία σημεία που βρίσκονται και τα τρία μέσα στη μεμβράνη στο ύψος της καρδιάς. Το πρώτο σημείο βρίσκεται ευθεία μπροστά σας, το δεύτερο πίσω αριστερά σας και το τρίτο πίσω δεξιά σας. Είστε δηλαδή στο κέντρο ενός τριγώνου και υπάρχουν στοιχεία σ’ αυτό το τρίγωνο που δονούνται στην ίδια δόνηση. Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα ενεργειακό τρίγωνο που έχει κέντρο την καρδιά.

 

Τι ψάχνετε;  

Στο πρώτο σημείο:

Γυρεύετε μια εγγραφή, μια σκηνή που έχετε ζήσει πολύ παλιά…  μια σκηνή τόσο δυνατή που καθόρισε μια σειρά από άλλες ζωές και μια σειρά από αντιδράσεις. Σας ανάγκασε να δημιουργήσετε τοίχους προστασίας. Αυτή η σκηνή σε μια πολύ παλιά ζωή καθορίζει τη βασική σας δομή στην τωρινή σας ζωή. Καθορίζει επίσης το πιο ισχυρό τρόπο προστασίας, άμυνας, που έχετε δημιουργήσει.

Ο καθένας δημιουργεί και λειτουργεί με πολλούς τρόπους άμυνας αλλά πάντα υπάρχει ένας μηχανισμός άμυνας πιο δυνατός, ο οποίος είναι ο κύριος τρόπος άμυνας σας απέναντι σε ό,τι μπορεί να σας φανεί δύσκολο στη ζωή. Ο κύριος μηχανισμός άμυνας καθορίζει το πώς κοιτάτε κάθε γεγονός που σας έρχεται και που έχετε να αντιμετωπίσετε. Είναι κάτι πολύ βασικό στη ζωή και καθορίζεται από ένα πολύ παλιό γεγονός, μια ολόκληρη ενέργεια που συγκεντρώθηκε μέσα σε μια εικόνα με την οποία θα επανασυνδεθείτε στην πρώτη κορυφή του τριγώνου. Βάλτε

Τι έχετε να κάνετε προς το παρόν;

Απλώς να βάλετε πρόθεση να έρθει στην συνείδηση αυτή η θεμελιώδη εικόνα που καθόρισε αυτό το τόσο σημαντικό τρίγωνο στο αιτιατό σας σώμα σ’ αυτήν τη ζωή… το υπόλοιπο θα το κάνουμε μαζί.

 

Στο δεύτερο σημείο: 

Ξεκινώντας από την εικόνα που βρήκατε στο πρώτο σημείο, αρχίσατε να κρίνετε τον εαυτό σας δημιουργώντας απηχήσεις σε ένα άλλο μέρος του αιτιατού σας σώματος. Αριστερά πίσω από την καρδιά σας έχετε ό,τι προέκυψε από την πρώτη σκηνή.

Εκεί, υπάρχουν εγγραφές με αφετηρία την κρίση σας, όταν κρίνατε αρνητικά τον εαυτό σας γι’ αυτό που κάνατε ή αντίθετα που δεν κάνατε. Αυτή η κρίση βρήκε ήχο σε πολλές ζωές που ήρθαν ύστερα από την πρωταρχική εγγραφή.

Τι έχετε να κάνετε προς το παρόν;

Να βάλετε πρόθεση να βρείτε ένα νήμα σ’ αυτήν την κυψέλη που ενώνει τις ζωές σας, από εκείνη με την πρωταρχική εγγραφή ως την τωρινή.

 

Στο τρίτο σημείο: 

Εδώ θα συνειδητοποιήσετε ποιος είναι ο κύριος σας μηχανισμός άμυνας… Αυτό έχετε δημιουργήσει για να προστατευτείτε από όλα όσα έχετε ζήσει σε σχέση με την πρωταρχική εικόνα ώστε να μην σας πονάει πια αυτό που ηχεί εκεί.

Αυτόν τον τρόπο άμυνας τον κουβαλάτε εδώ και αιώνες. Στόχος σας είναι να αλλάξετε αυτήν την εγγραφή. Η πρωταρχική εικόνα υπάρχει και δεν αλλάζει. Η κρίση που κάνατε στην συνέχεια μπορεί όμως να αλλάξει όπως μπορεί να αλλάξει ο τρόπος άμυνας που δημιουργήθηκε απ’ αυτήν.

Τι έχετε να κάνετε προς το παρόν;

Τίποτα, θα το δουλέψουμε μαζί.

 

Το τρίγωνο είναι πολύ ενωμένο. Όλα όσα λειτουργούν μέσα είναι συνδεδεμένα. Δεν μπορείτε να κάνετε μια επέμβαση πάνω σε ένα στοιχείο χωρίς να κάνετε επέμβαση και στα άλλα. Δεν μπορείτε να δουλέψετε ένα στοιχείο χωρίς να δουλέψετε τα άλλα. Τα τρία σημεία είναι ενωμένα: η πρωταρχική εικόνα, η κρίση μαζί με την επανάληψη του μοτίβου της κρίσης, και ο τρόπος άμυνας, αυτά τα τρία συνδέονται άμεσα.

Σας ευχαριστούμε γι’ αυτήν την εργασία, για την αφοσίωσή σας, για την θέλησή σας… Χρειάζεται θέληση για να πάτε τόσο βαθιά μέσα στη δομή σας ώστε να αλλάξετε δεδομένα που έχουν κάνει εγγραφή εδώ και τόσο καιρό!

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: